OC Verhulst en Mooij Agro

Nieuw ontworpen VaccTek Condensdroger

OC Verhulst en Mooij Agro brengen de VaccTek Condensdroger naar een hoger niveau! OC Verhulst, sinds vele jaren fabrikant van luchtbehandelingsunits, vond in Mooij Agro haar partner voor de verkoop en ondersteuning van de VaccTek Condensdroger: de
alles-in-één machine voor de opslag van landbouwgewassen. De nieuw ontworpen VaccTek Condensdroger is in staat alle bewaarfasen uit te voeren, zoals condensdroging / nadrogen, mechanische koeling, verwarming en ventilatie met buitenlucht. Dit gebeurt allemaal met slechts één machine: de VaccTek Condensdroger.

"Door de krachten van beiden firma’s OC Verhulst en Mooij Agro te combineren, zijn we ervan overtuigd de landbouwmarkt te voorzien van een robuuste, solide en energiezuinige machine, vooral in die gebieden waar klimaatomstandigheden of speciale gewassen een uitdaging vormen", stellen Frans van den Biezenbos en Maarten Mooij. "De VaccTek® Condensdroger biedt een zeer korte droogtijd, waarbij telers zelfs tot 70% energie besparen . Het heeft een groot temperatuurbereik van min 3 tot 38 graden C. waarbij geen
verwarming nodig is. Een opslag van maximaal 720 ton uien kan worden gecontroleerd en bestuurd door slechts één VaccTek Condensdroger, die u een droogcapaciteit biedt van 200 liter/uur bij 70% RV. Dit leidt absoluut tot een hogere kwaliteit van het opgeslagen product."

Voor meer informatie:
Frans van den Biezenbos
OCVerhulst
Tel. +31 (0) 416 672 200
www.orangeclimate.com 

Maarten Mooij
Mooij Agro
Tel. +31 (0) 77 327 50 45
www.mooij-agro.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.