Amerikanen bereid om meer aan speciale uien te besteden tijdens de feestdagen

Voor het eerst heeft Frieda's bekend gemaakt een serie beperkte editie feestuien aan te bieden, waaronder parel uien, cipollini uien en een speciaal soort sjalotten die allemaal aangeboden worden in clamshells met een feestelijk label. Deze speciale labels voor de feestdagen zijn versierd met rood en gouden ornamenten. 

Volgens Frieda's wijst een onderzoek uit dat consumenten bereid zijn om meer te betalen voor de beste ingrediënten. Het bedrijf beweert dat 69% van de consumenten het erover eens is dat het het waard is om tijdens de feestdagen geld aan goede ingrediënten te besteden zoals een onderzoek uitwijst dat in 2019 werd uitgevoerd in samenwerking met C+R. Ook zou 63% van de consumenten liever sjalotten en 48% liever cipollini's tijdens de feestdagen gebruiken dan traditionele uien. 

Cindy Sherman van Frieda's: "We weten dat het vierde kwartaal een prima tijd is om klanten te inspireren om het meest uit de feestdagen te halen. Consumenten zijn eerder bereid om uit te pakken met decoratieve groenten, waardoor ze er meer van gebruiken en sneller terugkomen om er meer van te kopen."

Voor meer informatie:
Sadie Carpenter
Frieda’s Specialty Produce
Ph: +1 (714) 733-7664
sadie.carpenter@friedas.com
www.friedas.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.