Nieuwe uien en suikermaïs uit Californië op de markt

Volgende week start Cal-Organic Farms, teler van biologische groenten, met het verladen van vers geoogste, nieuwe gele, rode en witte uien vanuit hun bedrijf in Lamont, Californië.

Een afdeling van Grimmway Farms, Cal-Organic begint zijn jaarlijkse uienoogst in Coachella Valley om daarna over te gaan naar Kern County in het late voorjaar en Cuyama Valley in de late zomer. Het bedrijf verspreidt zijn aanplant over drie teeltregio's in Californië om tot december witte uien van topkwaliteit te kunnen leveren, rode uien tot februari en een constant aanbod van gele uien het hele jaar door te garanderen.

Bob Borda, van Organic Sales bij Grimmway Farms: "De teeltomstandigheden zijn dit jaar ideaal geweest en we verwachten een goede oogst. Terwijl de woestijn gedurende het hele groeiseizoen milde temperaturen kende, is de algehele conditie en kwaliteit van onze uienteelt uitstekend en we kijken uit naar een geweldig seizoen."

Cal-Organic biedt biologische gele uien aan in 2 en 3-pond retailverpakkingen en rode uien in 3-pond retailverpakkingen. Het bedrijf biedt ook witte, gele en rode uien aan in bulkverpakkingen van 40 pond, gevuld met middelgrote, grote of jumbo-uien. Cal-Organic verlaadt ook tot en met juni seizoensgebonden suikermaïs in bulkverpakkingen.

Voor meer informatie:
Valorie Sill
Grimmway Farms
Tel: +1 (661) 845-5222
E-mail:
vsill@grimmway.com www.grimmway.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven